WhatsApp chat

Bulevardul Basarabia nr. 256, București

Spatiul Versatil > Blogul Versatil  > Cum sa alegeti spatiul potrivit pentru un eveniment corporate?
spațiu de evenimente corporate

Cum sa alegeti spatiul potrivit pentru un eveniment corporate?

Organizarea unui eveniment corporate este o sarcină importantă pentru orice companie, deoarece acest tip de eveniment reprezintă o oportunitate de a stabili conexiuni cu partenerii de afaceri, de a consolida relațiile cu clienții și de a crea un mediu favorabil pentru dezvoltarea angajaților. Cand planificati o conferinta sau un eveniment corporate, alegerea locatiei potrivite poate fi una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luati. Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le luați atunci când organizați un eveniment corporate este selectarea spațiului potrivit. În acest articol, vom discuta despre câteva aspecte cheie pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un spațiu de evenimente corporate.

  1. Stabilirea numărului de participanți

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți atunci când căutați un spațiu de evenimente corporate este să stabiliți numărul de participanți. Acest lucru vă va ajuta să reduceți lista de opțiuni și să găsiți un spațiu care să fie potrivit pentru numărul de persoane pe care intenționați să îi invitați.

  1. Alegerea locației

Locația este un alt factor important de luat în considerare. Dacă majoritatea participanților sunt localizați într-un anumit oraș sau zonă, este de preferat să alegeți un spațiu care să fie ușor accesibil. Asigurati-va ca exista suficiente locuri de parcare sau ca spatiul se afla in apropierea unei statii de metrou sau a unei linii de autobuz. Spatiul Versatil este pozitionat la mai putin de 10 minute de statia de metrou Republica si beneficiaza de un spatiu de parcare generos in curtea Faur de la poarta 1.

  1. Bugetul

Bugetul este un alt factor important de luat în considerare atunci când alegeți un spațiu pentru evenimente corporate. În general, ar trebui să stabiliți un buget înainte de a începe căutarea și să căutați opțiuni care să se încadreze în acest buget.

4. Caracteristicile spațiului

Caracteristicile spațiului sunt, de asemenea, importante de luat în considerare. Ar trebui să căutați un spațiu care să fie potrivit pentru tipul de eveniment pe care îl organizați. De exemplu, dacă organizați un eveniment de afaceri, este posibil să aveți nevoie de un spațiu cu o sală de conferințe și cu facilități audio-video adecvate. La Versatil, fiecare eveniment dispune de video proiector si sistem audio + microfoane.

  1. Serviciile incluse

Serviciile incluse închirierii spațiului pot face o diferență semnificativă în alegerea unui spațiu potrivit pentru evenimentul dvs. Unele spații pot oferi servicii precum catering, planificator de evenimente sau servicii de securitate, în timp ce altele pot oferi doar spațiul in sine. Avantajul locatiei noastre este data de experienta de peste 7 ani in zona de catering de evenimente. Happy Friday Catering este firma sora a spatiului Versatil si ne mandrim cu optiuni excelente de catering si solutii de bar indiferent de tipologia evenimentului.

Un eveniment corporate poate fi complicat de organizat, nu și pentru noi. VERSATIL este locul unde lasati organizarea în mâinile noastre!