WhatsApp chat

Bulevardul Basarabia nr. 256, București

 

Despre noi

Suntem echipa care iți transformă orice eveniment, în cea mai frumoasa amintire !! Fie ca eventul tău este unul personal sau corporate, suntem pregătiți să ne implicăm 200% ca sa iasă totul așa cum ți-ai imaginat! Hai sa stabilim ultimele detalii!

Flexibilitate

Știm ca organizarea oricărui tip de eveniment vine la pachet cu diverse cerințe, preferințe și modificări. Suntem versatili, așa că ne vom strădui să găsim cele mai bune soluții pe care mai apoi să le implementăm.

Personalizare

Fiecare client este diferit, așa că ne așteptăm ca fiecare eveniment să aibă cerințe variate și provocatoare în egala măsură. Suntem alături de tine la orice pas și vom face tot ce ține de noi ca să avem un eveniment de succes.

Responsabilitate

Promitem ca responsabilitatea față de evenimentul tău să se observe cel mai clar în calitatea și prospețimea produselor servite, organizarea impecabilă și prezența de spirit în orice situație. Mai mult decât o promisiune, acesta este modul nostru de a lucra și atunci când livrăm catering.

Transparență

Poate fi copleșitor să îți organizezi bugetul pentru o petrecere, fie personală sau corporate, te asigurăm că vom fi alături de tine la fiecare pas și vom păstra o comunicare deschisă și nemijlocită.

Rapiditate

Știm că la fiecare eveniment poate să apară situații stresante și automat nevoia de o reacție rapidă. Suntem pregătiți să rezolvăm probleme variate în cele mai bune și rapide condiții.

Suntem o echipă

Toate deciziile le luăm în jurul mesei, împreună, încercând să îmbinăm perfect dorințele clienților, nevoile colegilor noștri și cel mai bun mod de organizare.

Nu suntem perfecti însă obiectivul nostru este să lucrăm într-un mediu în care să ne bucurăm, din care să ne luăm energie și unde să venim mereu cu plăcere. Ne dorim ca fiecare client să găsească în noi un partener pe care sa îl păstreze o vreme cât mai lungă, cu care să lucreze atunci când trebuie să organizeze un event corporate, sau cea mai importantă zi din viața lui.

Vrem sa rămânem în mintea ta ca un consultant care va identifica de fiecare data soluțiile ideale pentru evenimentul tău.

Află mai multe

Echipa noastră

Am început sa lucram împreună acum 6 ani și de atunci lucrurile nu s-au schimbat. În tot acest timp am adunat lângă noi o echipă puternică cu care vrem să dezvoltăm din ce în ce mai multe proiecte. VERSATIL este unul dintre ele și ne bucurăm că putem să îl împărtășim cu voi.

Daniel Moldovan

Project Manager

Daniel, sau cel care face lucrurile să se întâmple zi de zi, eveniment de eveniment. A cochetat cu domeniul ospitalității încă din timpul facultății când a lucrat în diverse hoteluri și restaurante în State. A pus bazele primului său business, un food truck la începutul lui 2014. În paralel a devenit parte integrantă din Happy Friday Catering și se ocupă de buna funcționare a acestuia până în prezent. Organizarea, planificarea și implementarea sunt punctele lui forte și acest lucru se reflectă de fiecare dată în serviciile noastre.

Mariana Vlad

Sales Manager

A început aventura în domeniul HORECA în 2015 când a decis înființarea unui business de catering, Happy Friday Catering. O dată cu dezvoltarea acestuia, i s-a alăturat Daniel și o întreagă echipă, cu care lucrează până în ziua de azi. A fi Sales Manager nu este doar un job sau o titulatură, ci mai degrabă o responsabilitate foarte mare față de client și evenimentul lui. La aceasta se adaugă de fiecare dată, un client service de excepție cu atenție deosebită pentru fiecare detaliu.

HAI SĂ NE CUNOASTEM ȘI SĂ POVESTIM DESPRE EVENIMENTUL TĂU

Contactează-ne