WhatsApp chat

Bulevardul Basarabia nr. 256, București

 

Politica de confidentialitate a datelor

Protecția datelor tale personale este foarte importantă pentru noi, sens în care am adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale. Te asigurăm că am emis politici interne cu privire la prelucrarea datelor tale personale de către angajații și colaboratorii noștri. Trebuie să iei în considerare faptul că furnizarea a cât mai puține informații, îți oferă un control mai mare asupra datelor cu caracter personal. De exemplu, dacă dorești să navighezi anonim, acest lucru este posibil. Trebuie doar să efectuezi setările corespunzătoare în browserul tău. Poți naviga în modul „incognito” cu Google Chrome sau în modul „privat” cu Mozila Firefox.

Acceptarea politicii de confidențialitate, presupune acordul tău ca Spațiul Versatil S.R.L., denumită în cele ce urmează Spațiul Versatil, să colecteze, prelucreze și utilizeze datele cu caracter personal, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Operatorul înseamnă persoana juridică care, singur sau împreună cu alte entități, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Numele Societății: Spațiul Versatil S.R.L.

Adresa societății: București

Telefon: 0729729435

E-mail: contact@spatiulversatil.ro

Puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal la: contact@spatiulversatil.ro

Tu ai controlul datelor tale personale, motiv pentru care, ai dreptul să refuzi colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale de către Spațiul Versatil în conformitate cu legea privind protecția datelor, o dată ce nu vei mai fi clientul nostru. Este necesar doar să trimiți un e-mail de refuz, la adresa mai sus menționată. Acest lucru va conduce automat la încetarea comunicărilor din partea noastră.

Trebuie să reții faptul că, prin refuzul tău, este posibil ca utilizarea site-ului web să nu mai fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile tale:

Ai dreptul de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat, în mod gratuit.

Legea, îti conferă următoarele drepturi:

 • Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate;
 • Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat;
 • Dreptul de ștergere “dreptul de a fi uitat” – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu ca-racter personal;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat;
 • Dreptul la opoziție – Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – Dreptul de a depune o plângere împotriva Spațiul Versatil la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru Spațiul Versatil este:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336

Bucuresti, Romania

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Pentru a îți exercita drepturile ca persoană vizată, te rugăm să nu ezitați să ne contactezi în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

 

Ce date colectăm, când, de ce și cum colectăm datele tale?

Spațiul Versatil colectează, procesează, stochează și dezvăluie diferite date cu caracter personal pentru a îți putea livra serviciile comandate. Am detaliat mai jos în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele tale altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana ta, cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, datele despre locație și adresa de e-mail.

Pentru a fi transparenți și a te face să înțelegi într-un mod clar și ușor cum funcționează și cum se aplică aceste noi prevederi, vom folosi formularul din tabel.

Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii după cum considerăm că informațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:

1. Vizitați site-ul spatiulversatil.ro.

În momentul în care accesezi site-ul nostru, Spațiul Versatil colectează următoarele date cu caracter personal:

 • informații despre dispozitiv:
 • ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
 • date de conexiune:
 • ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Aceste informații sunt colectate pentru a afișa site-ul web vizitat. Pentru a ne asigura că respectăm principiul de minimizare a datelor cu caracter personal, Spațiul Versatil se limitează în a colecta doar datele care sunt absolut necesare.

2. Vizitați site-ul spatiulversatil.ro.

Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite.

Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, precum și informări și chestionare ulterioare. Spațiul Versatil va colecta date cu caracter personal, prin care în mod voluntar ne vei ajuta să ne îmbunătățim serviciile.

 • Informații despre dispozitiv:

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.

 • Date de conexiune:

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

 • Alte informații:

Datele pe care le primim în mod voluntar în timp ce utilizezi site-ul sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme – Facebook, Instagram, youtube).

 

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum te-am informat, colectăm datele tale personale numai atunci când este necesar, în scop legal și contractual.

În ce scop colectăm datele tale cu caracter personal?

Relația cu departamentul de clienți: atunci când contactezi Serviciul Clienți pentru a obține informații, stocăm informațiile pe care ni le furnizezi. În funcție de motivul pentru care ne-ai contactat, datele personale pot varia.

Spațiul Versatil își dorește să fii un client mulțumit și astfel datele personale pe care ni le furnizezi cu ocazia transmiterii unui e-mail sau prin intermediul convorbirii telefonice, sunt stocate și înregistrate pe server-ul nostru intern.

Categorii de date cu caracter personal:

 • Date de acces, date de comunicare, alte informații.

Bază legală:

Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comunicarea cu  dvs. Spațiul Versatil este interesat în a îți oferi cea mai bună experiență (interes legitim).

Relația privind procesul de trimitere a unei oferte:

O dată ce am primit o solicitare pe mail sau telefonica,  pregătim o oferta și în programul stabilit va fi trimisa de către angajații Spațiul Versatil, care sunt propri angajați sau colaboratori și care au acces la datele tale cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:

 • Detalii privind nume și prenume, și număr de telefon.

Bază legală:

Pentru a te contacta și a trimite o oferta avem nevoie de datele tale cu carater personal (îndeplinirea contractului).

 

Pază și protecție cibernetică

Spațiul Versatil și-a propus să iți ofere cele mai bune servicii. Nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca tine. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că te-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ai primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția ta.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de conectare

Accesați datele

Bază legală:

Suntem obligați din punct de vedere legal să îți protejăm datele în mod corespunzător (respec-tarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

 

Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele tale cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct. Folosim datele tale personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile tale să nu prevaleze.

Interes legitim în scop:

– de publicitate: Spațiul Versatil va trimite e-mailuri pentru a îți oferi reduceri și promoții, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie și studii de piață în vederea îmbunătățirii serviciilor. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

– marketing prin e-mail: Spațiul Versatil va selecta informările în scop de marketing, astfel că la tine vor ajunge doar acele informări care se potrivesc cu preferințele tale. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

– date de măsurare: Pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne optimiza reclamele, vom colecta diferite date de măsurare.

Cesiune și achiziție, fuziune și achiziție, schimbare asociați: Te informăm că în situația în care va avea loc o cesiune, fuziune urmată de o achiziție totală sau parțială a părtilor asociate, Spațiul Versatil va dezvălui informațiile tale cu caracter personal societății respective. Spațiul Versatil, se va asigura că orice terț care va achiziționa total sau parțial societatea, va respecta reglementările legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Alte informații: datele pe care le furnizezi în mod voluntar atunci când utilizezi site-ul nostru web, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme), vor fi colectate și prelucrate împreună cu datele solicitate de noi.

 

nd ștergem datele tale?

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

Spațiul Versatil va șterge datele tale personale oricând dorești și imediat după ce ne-ai notificat sau după 2 (doi) ani de la îndeplinirea scopului.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor tale, este posibil să mai stocăm unele date stocate pentru a fi conform cu reglementările legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

 

Cui dezvăluim datele tale?

Spațiul Versatil nu furnizează datele tale unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre. Înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, ne asigurăm că aceștia respectă cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și că pot demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

 

Dreptul de modificare

Spațiul Versatil își rezervă dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, te vom informa cu prioritate.

Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://spatiulversatil.ro/politica-de-cookies/