WhatsApp chat

Bulevardul Basarabia nr. 256, București

 

FAQ

FAQ - Întrebări și răspunsuri despre cum funcționează spațiul VERSATIL

Ce tip de mobilă se regăsește în locație?

Locația în sine este decorată în stilul retro industrial, cu multe accente de verdeață care încălzesc spațiul. În funcție de tipul de eveniment avem următoarele variante:

  1. Mese rotunde și scaune
  2. Mese dreptunghiulare și scaune
  3. Mese dreptunghiulare din lemn masiv și scaune
  4. Mobilier cozy

Echipament audio video

Avem disponibil in locație un video proiector cu ecran de proiectare de 3.6m și conexiune HDMI. Sistem audio BOSE integrat cu sateliți pe 2 zone și conectori Jack. Dacă se dorește orice altceva, vă rog să ne spuneți și sigur vor găsi cea mai bună soluție. Vă spunem un secret, prietenii de la HA HA HA Production ne pot ajuta cu orice tip de boxe.

Dispuneți de bucătărie proprie?

Având în vedere istoricul nostru ca firmă de catering, partea de mâncare este organizată intern, de noi, avem meniuri pregătite pentru fiecare tip de eveniment. Putem ajusta meniurile în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

Câte evenimente pot fi în locație în același timp?

Doar un singur eveniment se va desfășura în locație.

Când se poate viziona locația?

Te așteptăm oricând de luni pana vineri în intervalul 10-18, cu o programare în avans.

Aveți personal în locație (ospătari)?

Fiecare eveniment este diferit și are necesități diferite, în medie vom organiza 1 ospătar care poate deservi 15 persoane.

 

Cum este organizat barul și câți barmani sunt?

Barul este aprovizionat în întregime în regim propriu, meniurile de băuturi sunt gândite în funcție de tipurile de eveniment. Se aloca în general 1 barman la 50 de persoane.

Cum sunt gândite meniurile de mâncare și tipul de servire?

Meniurile de mâncare sunt personalizate pe tipul de eveniment (nuntă, aniversare, botez, corporate, etc. ) și sunt în întregime pregătite în bucătăria noastră. Astfel, servirea poate sa fie individuală, la masă, bufet, live cooking sau orice combinație dintre cele menționate.

Cum se face servirea băuturilor?

Băuturile se vor servi de la bar în regim de open bar sau la masă, dacă așa se va decide.

Ce include meniul de bar?

Fiecare meniu propus include diferite tipuri de băuturi, pahare, cești și, desigur, serviciul de bartending.

Cum sunt organizare meniurile de catering?

Fiecare tip de meniu de catering include diverse tipuri de mâncare, servirea, vesela (farfurii, tacâmuri), ospătari.

Există posibilitatea unui bar în aer liber?

Sigur, doar că va fi un bar tematic – lemonade bar, bar cu diferite tipuri de bere etc., în curtea din fața locației.

 

Pot aduce candy bar din altă parte?

Noi avem disponibile toate serviciile necesare, poți lua de la noi candy bar, waffles bar, pancakes bar, popcorn bar, doughnut bar, ice cream bar si pentru cele pe care nu le avem, iti putem recomanda furnizori de încredere cu care colaborăm. Însă, dacă dorești în mod special să aduci un tort din afara locației, este posibil cu aviz de însoțire a mărfii și declarație de conformitate.

Care este capacitatea locației?

Capacitatea maxima pentru persoane așezate la masa este de aproximativ 100 persoane și aproximativ 200 standing, ori în regim mixt.

Locuri de parcare disponibile.

În fața locației este o platformă foarte generoasă de peste 60 de locuri de parcare.

Avem voie să folosim artificii, lumânări, focuri de artificii în locație?

Pentru mai multa culoare și bucurie, confetti puteți aduce oricând, de asemenea, lumânările pot fi folosite însa nu și focurile de artificii sau orice alt tip de flacără incandescentă din motive de siguranță.

Este permis fumatul în locație?

Din pacate, nu este permis fumatul în interiorul Versatil, însă permitem țigările electronice ( vaping, iqos etc). De asemenea, am creat cadrul perfect pentru fumat în spațiul exterior.

Putem să dăm muzica tare?

Este permisa, încurajată și indicată muzica în locație. Putem să vă propunem și noi artiști, formații sau DJ și dacă nu cunoaștem noi, sigur prietenii de la HA HA HA Production ne pot ajuta. În plus, pentru o finețe maximă a sunetului, putem chiar propune un set de boxe profesionale care vor reda fidel orice notă, doar să ne spuneți despre aceasta preferință.

Decor

Suntem deschiși la personalizarea locației după bunul plac al clientului atâta timp cât suntem consultați și informați despre orice dorință. Noi oferim în pachetul de bază un setup drăguț și simplu, așa cum recomandăm să se desfășoare toate evenimentele.

Mâncare și băutură

Toate meniurile noastre sunt gândite de Chef John Menumorut și pot fi personalizate în funcție de preferințe și buget, în anumite limite. Nu este permisă aducerea în locație a băuturilor din afara ei sau preparatelor despre care nu s-a discutat. Meniul de băuturi poate fi personalizat în funcție de preferințe. Meniurile de mâncare se pot personaliza în funcție de diverse alergii / probleme de sănătate. Meniurile pentru copii vor fi disponibile pentru orice tip de eveniment.